OPDATERING

Havevandringen starter 18.30 fra Foreningshuset.

Turen går til 4 haver og ser bl.a. på studsning af nedklippet hæk (have 60), beskæring af frugttræer (have 71), podning af æbletræer (have 13) og beskæring af forsythia og pleje af syren (have 118). Rækkefølgen kan ændre sig.

Til slut samles vi i Foreningshuset, hvor man kan købe en øl/vand og alle kan stille havespørgsmål til Carsten Juul.

 Mvh. Karen – have 19

 

HAVEVANDRING MED CARSTEN JUUL

SKRIV SNART, HVIS DU HAR BRUG FOR HAVERÅD AF KONSULENTEN. VI KAN NÅ AT BESØGE 4-6 HAVER.

.
Torsdag den 13. juni får vi besøg af havekonsulent Carsten Juul, der vil give os gode haveråd. Vi mødes kl. 18.30 ved Foreningshuset og går rundt til forskellige haver i foreningen. Hvis du har brug for råd til dine frugttræer / hæk / græsplæne / afgrøder / stauder, så kan din have blive én af de 4-6 haver vi går rundt til. Så hvis du har planter, der ikke trives, så er du nu du skal melde ind, så du kan få hjælp af haveeksperten. Det kan også være du overvejer et nyt haveprojekt, og gerne vil have sparring på det, inden du går i gang.
.
Hvis du bare vil gå med på havevandringen, så mød op kl. 18.30 ved Foreningshuset.
.
Vi slutter ca. kl. 20.30 ved Foreningshuset, hvor man kan købe en øl eller vand og stille spørgsmål til Carsten. Kontakt Karen Gravesen på 29 90 84 11, hvis du har brug for råd fra havekonsulenten til din have. Skriv gerne, hvad du ønsker råd vedrørende.