Ligesom sidste år vil vi lave en liste med åbningstider i foreningshuset. Hvis du har lyst til at være marketender for en dag (eller flere dage), så skriv til Gitte Lang på mailadressen gittelang@yahoo.dk.
.

MELD DIN ÅBNINGSTID INDEN 14. APRIL

Der er ingen krav ift. dage eller tidspunkter, men hvis mange melder sig indenfor de samme uger, kan det være at Gitte forhører sig, om nogle af jer har mulighed for at stå i foreningshuset på et andet tidspunkt.
Fristen for at henvende sig til Gitte er søndag d. 14/4.
.
Du kan altid reservere foreningshuset, uanset om du skrevet til Gitte eller ej, så længe alle haveforeningens medlemmer er velkomne. Det gøres ved at notere dato og tidspunkt på tavlen til højre for foreningshuset.
.
Ved siden af tavlen hænger en nøgleboks med en nøgle til huset, og man får adgang til den ved at skrive en sms til Emil på tlf. 30 74 73 38. Så modtager du koden.
Når Gitte er færdig med listen, bliver den slået op på hjemmesiden og Facebook. Denne liste er kun vejledende i tilfælde af ændringer, afbud eller tilføjelser. Til gengæld opdaterer vi tavlen løbende, så den kan du med sikkerhed regne med.
.
I må meget gerne sprede ordet til jeres naboer om, at det er nu, man kan booke et tidspunkt at holde åbent i foreningshuset.
.
Fortsat god påske 🐣
De bedste hilsner
Emil og Gitte